×

Achtertuin met vtwonenbuitentegels, 1 jaar later.

Het zou je uitzicht maar zijn! Achtertuin met de fraaie Duo Stone vtwonentegels ‘White flower on black’, een muurhaard, een schuifdeurenkast en beplanting in wit, groen en grijs. Ontwerp uit 2017.

Recent bezocht ik deze tuin weer in Utrecht, aangelegd in januari 2018. Hoewel de beplanting nog erg jong is, is het resultaat nu al super!

Kenmerken:

Op het zonnige bordes is een zitplek, de rest van de tuin ligt een verdieping lager.

De beplanting is eenvoudig in onderhoud in een wit / groen / grijze kleurstelling. Groenblijvende planten zoals Fargesia, Thymus, Rosmarinus, Carex en Euphorbia geven ook in de winter structuur.

De robuuste pergola met schommel scheidt de ruimte in 2 delen, waardoor er een ‘hal’ met kastruimte ontstaat en een heerlijke avond loungeplek als ‘woonkamer’ op een vlondervloer.

De schuifdeurenkast ‘Spaceline’ is op maat gemaakt, onder andere met schappen voor een slimme indeling, zodat er op een beperkt oppervlakte toch een zee aan bergruimte is.

De riante ‘Goldline’ maatwerk bank van ruim 4 meter is een ware eyecather en vormt samen met de muur met haard het hart van de tuin! Het ‘vloerkleed’ van de opvallende Duo Stone vtwonenbuitentegels ‘White Flower on Black’ geeft meteen een huiselijk gevoel en maakt de tuin tot een echte groene buitenruimte. Aan de stoere tafel met betonnen blad, kunnen de bewoners met vele vrienden en familie genieten tot in de late uurtjes.

(klik op de afbeelding voor een vergroting en om te bewaren in Pinterest)