×

Over Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Volker, tuinontwerper achter StyleGardens.

Op 1 juni 2007 startte ik ontwerpbureau ‘Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur’ tijdens mijn studie aan de Jan des Bouvrie Academie, een hbo opleiding voor ‘Lifestyle en Interieur Design’. Een logische stap omdat ik in 2000, als beheerder van vastgoed, al bezig was met het verbeteren van de presentatie van woningen.

Van bouwtechniek naar ontwerp

In de functie van calculator in de bouw, passeerden vele bouwtekeningen van woningen mijn bureau. In gedachten richtte ik de woningen in, verbeterde ze om ze meer leefbaar te maken. Ik dacht dat iedereen zo naar wonen keek, totdat ik besefte wat mijn roeping was: ik was de ‘mooi-maker’. 10 jaar later, ontwierp ik tuinen én interieurs van woningen die destijds als bouwtekening op mijn bureau lagen!

Inmiddels heb ik mij volledig toegelegd op het ontwerpen van tuinen. De liefde voor het interieur is nog steeds van invloed op mijn tuinontwerpen, wat dan ook een herkenbare stijl is geworden. Tuinen met een interieurtwist, en altijd groen!

Met mijn bouwkundige achtergrond, 12 jaar vastgoed ervaring heb ik een vruchtbare basis kunnen leggen voor de bloeiende onderneming StyleGardens.

Expertise

Vanuit ervaring en vakmanschap mag je een gedegen advies verwachten. Met een ontwerp van StyleGardens zit je altijd goed!