×
Direct contact? 06 - 46 61 87 56

Over Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Volker, tuinontwerper / lifestyle adviseur achter StyleGardens.

Op 1 juni 2007 startte ik ontwerpbureau ‘Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur’ tijdens mijn studie aan de Jan des Bouvrie Academie, een hbo opleiding voor ‘Lifestyle en Interieur Design’. Een logische stap omdat ik in 2000, als beheerder van vastgoed, al bezig was met het verbeteren van de presentatie van woningen.

Van bouwtechniek naar ontwerp

In de functie van calculator in de bouw, passeerden vele bouwtekeningen van woningen mijn bureau. In gedachten richtte ik de woningen in, verbeterde ze om ze meer leefbaar te maken. Ik dacht dat iedereen zo naar wonen keek, totdat ik besefte wat mijn roeping was: ik was de ‘mooi-maker’. 10 jaar later, ontwierp ik tuinen én interieurs van woningen die destijds als bouwtekening op mijn bureau lagen!

Mijn passie voor tuinen is groot. Inmiddels heb ik mij volledig toegelegd op het ontwerpen van tuinen. De liefde voor het interieur is nog steeds van invloed op mijn tuinontwerpen, wat dan ook een herkenbare stijl is geworden. Tuinen met een interieurtwist, en altijd groen!

Met mijn bouwkundige achtergrond, 12 jaar vastgoed ervaring heb ik een vruchtbare basis kunnen leggen voor de bloeiende onderneming StyleGardens.

Expertise

  • 2011: Festivaltuin ‘Het Zilveren Paviljoen’ is door vaklieden bekroond met een ‘Gouden Potlood’ voor de hoofdprijs ‘Het winnende ontwerp’ in De Tuinen van Appeltern.
  • 2013: Onze tuin ‘De Goudduivel’ is opnieuw winnend deelnemer aan het ‘Appeltern Tuinenfestival’.
  • 2014: Ontwerp van de ‘Binnen-Buitentuin’, alias de ‘Vtwonen tuin’, zorgde voor nationale en internationale bekendheid.
  • 2018 Ontwerper bij Talpa B.V. voor het tv programma ‘Eigen Huis en Tuin’ van RTL4.
  • 2019: Uit de zes genomineerde tuinen is onze ‘City Candy tuin’ in Zwolle door het publiek gekozen als ‘Tuin van het jaar 2019’.
  • 2011 tot en met heden: verzorgen van een schetsservice voor onder andere Boer Staphorst, Buiter Beton, Gamma en Hornbach.

Vanuit passie en vakmanschap mag je een gedegen advies verwachten. Je zit met een ontwerp van Jacqueline Volker altijd goed!