×

Schetsservice

Ben je op zoek naar een goed idee voor een sfeervolle nieuwe tuin? Geen idee waar je moet beginnen en kun je wat hulp gebruiken? Maak dan een afspraak voor een schetsadvies met één van de ervaren en onafhankelijke tuinontwerpers van de Schetsservice in jouw regio!

Voor een tuinontwerper in de regio Zwolle, Kampen, Zwartewaterland en Meppel e.o. kun je bij StyleGardens terecht voor een tuinschets advies.

Wat is een Schetsadvies?
Een schetsadvies duurt minimaal een uur. Tijdens dit bezoek maak ik als tuinontwerper op basis van je wensen, de architectuur van je woning, gezinssituatie en woonomgeving, een schets van de nieuwe tuin bij jou thuis aan tafel. Ook wordt uitgelegd waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, welke materialen je het beste kunt gebruiken en nog veel meer! Aan het eind van het schetsadvies heb je een goed beeld gekregen van de nieuwe ruimtelijke indeling.

Wil je liever geen bezoek thuis of woon je buiten mijn regio? Als alternatief bieden wij ‘Schetsservice online’ aan vanaf € 250,00. Hoe dat werkt leg ik graag telefonisch uit. Vraag naar de mogelijkheden en bel StyleGardens: 06 – 46 61 87 56 of maak gebruik van het contactformulier.

Wat kost een schetsadvies?
Een uur schetsadvies kost € 135,00 voor het eerste uur. Wil je extra tijd? Ook dat kan. De kosten hiervoor zijn € 30,00 per extra kwartier. Is de reisafstand (volgens Google maps) minder dan 10 km, dan worden er geen reiskosten berekend. Ligt de reisafstand tussen 10 en 25 km, dan zijn de reiskosten € 20,-. Is deze afstand meer, dan bespreken wij vooraf de prijs van deze extra kosten.

Wat biedt de Schetsservice?
De onafhankelijke tuinontwerpers die bij de Schetsservice aangesloten zijn, hebben allemaal ruime ervaring in het ontwerpen van tuinen, het maken van beplantingsplannen en het begeleiden van de aanleg.

Hoe werkt het?

  1. Je kiest een tuinontwerper die aangesloten is bij de Schetsservice in jouw regio. Klik hier;
  2. Je vult het aanvraagformulier voor Schetsservice in met uw contactgegevens: naam, telefoonnummer en e-mailadres;
  3. Je gaat akkoord met de betalingsvoorwaarden en de aanvullende voorwaarden voor de Schetsservice en de voorwaarden van Ziber.nl;
  4. Je doet een aanbetaling van € 15,- voor het schetsadvies met de tuinontwerper van je keuze. De aanbetaling is voor de tuinontwerper een indicatie dat je aanvraag serieus is en dat de schetsafspraak gemaakt kan worden. Het restantbedrag reken je rechtstreeks af met de tuinontwerper.

De Schetsafspraak

De tuinontwerper neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om verdere afspraken te plannen, zoals:

  • De locatiekeuze voor het schetsadvies
  • De datum van het schetsadvies
  • De duur van het schetsadvies (standaard 1 uur, langer in overleg)
  • Gereedleggen plattegrond van de tuin, wensenlijstje en inspiratiebeelden
  • De wijze van betaling

Wil je na de schetsafspraak het schetsontwerp verder laten uitwerken tot een compleet ontwerp mét beplantingsplan? Dat kan! Na de schetsafspraak bespreken we de mogelijkheden.

Schetsservice is een initiatief van Gilbert de Jong.