×

3D tuinontwerp

Méér en méér wordt de tuin gebruikt als een buitenkamer en verlengstuk van het huis en interieur. We willen er in koken, eten, loungen en vooral genieten! Je wilt je vrije tijd liever niet meer besteden aan tuinonderhoud, maar wel aan comfortabel tuinplezier? Dat begint bij een 3D tuinontwerp op maat.

Het lijkt zo eenvoudig en je ziet voorbeelden genoeg in de woonbladen, in tuincentra en tv-programma’s, maar om tot een geschikt idee te komen waarin je je thuis voelt is het nog niet gekomen? Daar kun je nu verandering in brengen, door al je wensen in één totaalplaatje te visualiseren!

Juiste verhoudingen, spannende materialen en een logische indeling zijn voorwaarden voor prettig gebruik van elke ruimte. Door je tuin meer bij je interieur te betrekken vergroot je de leefruimte! Met een minimum aan onderhoud en een maximaal leefgenot wordt jouw tuin een heerlijk buiteninterieur.

Zorgeloos genieten van een fijne tuin? Dat kan!

Met een buiten-ge-woon zintuig voor genieten van lekker buiten zijn en een goede intuïtie voor jouw smaak en wensen, creëert StyleGardens een harmonie tussen binnen en buiten. Elk ontwerp is duidelijk gevisualiseerd, zodat je vooraf een goed beeld krijgt van je nieuwe tuin.

Voor de aanleg wordt samengewerkt met vakkundige hoveniers. Het resultaat is een heerlijk groene buitenkamer waarin je alleen nog maar hoeft te genieten!

StyleGardens, expertise op maat

Je kiest zelf hoe wij je kunnen helpen bij jouw tuin; full-service of als ondersteuning:

Zie een aantal voorbeelden hieronder.
(klik op de afbeelding voor een vergroting en om te bewaren in Pinterest)