×

Over onze portfolio

Welkom bij StyleGardens, ik ben Jacqueline Volker; tuinontwerper / Lifestyle Adviseur. Door middel van deze website wil ik je graag kennis laten maken met ons ruime aanbod aan oplossingen om ook van jouw tuin een echte top tuin te maken, passend bij jouw specifieke wensen, eisen en budget.

Om je op weg te helpen met het samenstellen van je wensen en je te inspireren bij het vinden van goede ideeën, heb ik mijn portfolio onderverdeeld in de volgende categorieën:

De tuinen in de categorieën tonen je o.a. vele mogelijkheden en oplossingen die kunnen aansluiten bij je plannen. Uiteraard wordt jouw tuin compleet volgens je eigen wensen en budget ontworpen en gerealiseerd.

Laat je inspireren voor de beste versie van je tuin!

Door middel van onze portfolio nodig ik je uit om rond te kijken in mijn gerealiseerde projecten en ontwerpen. Naar aanleiding van je opgedane inspiratie ga ik graag met je in overleg om te zorgen dat StyleGardens ook voor jouw het beste uit je tuin naar boven kan halen.

StyleGardens, expertise op maat

Je kiest zelf hoe wij je kunnen helpen bij jouw tuin; full-service of als ondersteuning:

Zie je elementen en onderdelen in de verschillende tuinen waarmee ik een passende nieuwe tuin voor jou kan ontwerpen? Laat het weten of vraag naar de mogelijkheden!