×

Winnaar publieksprijs ‘Tuin van het jaar 2019’!

Publieksprijs met de meest stemmen, bedankt!

Op donderdag 14 februari om 17.00 uur werd het duidelijk: onze ‘CityCandy’ tuin is door het publiek gekozen tot ‘Tuin van het jaar 2019’.

In de Stentor lees je meer over de nominatie.

Op 23 februari volgde de prijsuitreiking.

“Afgelopen zaterdag was het mij een eer, om tijdens ‘Tuinidee’ de prijsuitreiking ‘Tuin van het jaar 2019’ van de VHG bij te wonen, waar Ed Bijker van Hoveniersbedrijf Ed Bijker de publieksprijs in ontvangst mocht nemen voor onze ‘CityCandy’ in Zwolle. We zijn natuurlijk bijzonder trots, dat deze kleine tuin zo groots werd ontvangen onder het publiek en een ruime meerderheid van stemmen kreeg!

Niet alleen het publiek, ook de jury vond ons snoepje smaakvol. Zie hieronder onze winnende tuin en een kleine greep uit het juryrapport. (klik op de afbeelding voor een vergroting en om te bewaren in Pinterest):