×

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe tuin!

StyleGardens en Van Bruggen Adviesgroep Zwolle starten een leuke, gezamenlijk actie

Weet je nog niet zo goed wat je wilt met jouw nieuwe tuin of weet jij juist heel goed wat je wilt, maar vind je het lastig om jouw tuin te ontwerpen? Van Bruggen Adviesgroep en StyleGardens denken met je mee. Bij het afsluiten van jouw hypotheek krijg je een gratis tuinschets.

Plan een adviesgesprek bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle en StyleGardens schetst jouw nieuwe tuin!

De zomer komt er aan. Wat is nu lekkerder dan gewoon te genieten van je tuin? Dat is eenvoudiger dan je denkt! Als winnaar van de publieksprijs ‘Tuin van het jaar’ kun je van StyleGardens een gedegen tuinadvies verwachten. Daarnaast zijn natuurlijk de financiële adviezen van Van Bruggen Adviesgroep onafhankelijk en niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker of verzekeraar.

Ook gewoon genieten van je tuin? Zo werkt het:
Maak nu een afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle. Je hebt nog tot 15 juni 2019 om een gesprek in te plannen. De voucher voor de tuinschets is het hele jaar nog geldig.

Ga naar Van Bruggen Adviesgroep Zwolle en wie weet wordt jouw tuin ook ‘Tuin van het jaar’!

Deelnamevoorwaarden:
• De actie is exclusief geldig bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle
• De actie is alleen geldig van 29 april t/m 15 juni 2019
• Actie geldt alleen wanneer jij een afspraak maakt in de actieperiode en de uiteindelijke hypotheek afsluit bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle
• Je ontvangt een tuinschets t.w.v. € 90,-* bij de afgesloten hypotheek bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle
• De tuinschets (schetsontwerp) vindt plaatst op het kantoor van Jacqueline Volker – StyleGardens. Tegen eventuele meerprijs (in overleg) kom ik bij je langs.

*Een tuinschets t.w.v € 90,- maken duurt een uur. In dit uur maak ik op basis van je wensen, de architectuur van je woning, gezinssituatie en woonomgeving, een schets van de nieuwe tuin. Ook wordt uitgelegd waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, welke materialen je het beste kunt gebruiken en nog veel meer! Aan het eind van het uur heb je een goed beeld gekregen van de nieuwe ruimtelijke indeling.

Voor meer informatie over onze schetsservice klik hier.