×

Stap 6: aanleg, oplevering en eindcontrole

Ik werk graag samen met ervaren vakmensen, dat zorgt voor het beste eindresultaat.

Hovenier Ed Bijker Tuinen uit Vinkenbuurt

In mijn eigen regio werk ik met Ed Bijker Hoveniersbedrijf uit Vinkenbuurt, die al vele jaren mijn ontwerpen vakkundig realiseert. In de 11 jaar dat ik met Ed Bijker heb samen mogen werken hebben we veel ervaring opgedaan en hebben we aan een half woord genoeg aan elkaar. Deze samenwerking leverde ons in 2011 de vakprijs ‘Gouden Potlood’ in De Tuinen van Appeltern en in 2019 de ‘Publieksprijs Tuin van het jaar’ op. Ed Bijker is aangesloten bij de brancheorganisatie VHG, zodat je verzekerd bent van een vakbekwame aanpak met garanties. Voor de aanleg van je tuin, ben je bij hem in goede handen.

Landelijk netwerk van betrouwbare hoveniers

Voor het realiseren van tuinontwerpen buiten mijn eigen regio, maak ik gebruik van een landelijk netwerk van betrouwbare hoveniers. Dan weten we zeker dat het ontwerp wordt gerealiseerd zoals het is ontworpen. Met behulp van het StyleGardens tuinontwerp-traject i.c.m. deze ervaren hoveniers (waar we nauw mee samenwerken) is extra regie op het werk, op uurbasis, in de praktijk niet noodzakelijk gebleken.

Kies je liever zelf een hovenier?

Dat kan, dan wordt het ontwerp met de door jou uitgekozen hovenier nader doorgesproken. De kosten voor deze bespreking i.c.m. de zorgvuldige overdracht van het ontwerp worden wél extra in rekening gebracht.

Tussendoor en eindcontrole bij oplevering

Tijdens de aanleg kom ik graag af en toe kijken. Ook voor de gezelligheid! Voordat de hovenier jouw tuin oplevert, lopen we samen nog even het gerealiseerde tuinontwerp na. Ben je tevreden? Dan hoef je alleen nog maar te genieten van je nieuwe tuin en zien hoe alles groeit en bloeit!

Wil jij ook een op maat gemaakt tuinontwerp door StyleGardens?

Je hebt alle 6 stappen doorgelezen en onze werkwijze, persoonlijke aandacht en eindresultaat spreekt je aan?
Bel me, mail me of maak gebruik van het contactformulier.

Ik hoor graag jouw tuinverhaal en kan je vertellen over welke mooie oplossingen we ook voor jou kunnen bedenken!

Jacqueline Volker, tuinontwerper StyleGardens.

Een voorbeeldproject in stappen, in beeld (6)

Nadat het volledig tuinontwerp-traject is afgerond kan de tuin doelgericht en vlot worden aangelegd. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de werkzaamheden. (De foto’s van het eindresultaat volgen spoedig). Klik op de afbeelding voor een vergroting en om te bewaren in Pinterest.