×

Stap 3: tweede schetsfase; 3D tuinontwerp

Jouw feedback op de eerste schetsen uit stap 2, de globale beplanting-selectie én de keuze voor de harde materialen worden verwerkt in een digitaal 3D tuinontwerp.

Maatvast en op schaal in een driedimensionale weergave

Dit, nog steeds voorlopige, 3D tuinontwerp wordt maatvast en op schaal getekend en gerenderd. Renderen betekent, dat de ruwe 3D beelden realistisch worden weergegeven d.m.v.. een speciaal renderprogramma. Door optimaal gebruik te maken van onze software kunnen we een uitstekende visuele impressie van de gekozen materialen, lichtinval en ruimtelijke indeling van je nieuwe tuin tonen! Ook laten we zien hoe sfeervol je tuin ’s avonds is met tuinverlichting. Je ziet je tuin al helemaal tot leven komen, rekening houdend met alle dieptes, hoogtes en breedtes in de juiste verhoudingen. Lees hier meer over onze 3D tuinontwerpen >

Persoonlijke presentatie

Het resultaat van het 3D tuinontwerp presenteer ik persoonlijk, zo houden we het project o.a. binnen de actuele wensen.
Let wel: de weergave van de beplanting in deze 3D visualisatie is indicatief, het maken van een beplantingsplan komt pas aan de orde bij stap 5.

Realistische animatiefilmpjes

Nu nog niet beschikbaar, maar binnenkort is het ook mogelijk om realistische animatiefilmpjes van je nieuwe tuin te bekijken. Kom nog eens terug op deze pagina om een voorbeeld van een animatie te bekijken!

Een voorbeeldproject in stappen, in beeld (3)

Hieronder zie je een aantal afbeeldingen van de tweede schetsfase van het voorbeeldproject (v.v. het voorlopige 3D tuinontwerp). Klik op de afbeelding voor een vergroting en om te bewaren in Pinterest.

Lees verder bij stap 4 >