×

Ellen en Martin, Utrecht

Achtertuin met vtwonenbuitentegels

Zonnige, moderne stadstuin van 90m²;
• design & styling: Jacqueline Volker
• photos: Frans de Jong – Frans Photography
• styling: Jacqueline Volker
• architect uitbouw: StrandNL architectuur en interieur

Opdracht:

Na een renovatie en een uitbouw was voor Ellen en Martin de tuin een nieuwe uitdaging. Ze wilden een leeftuin met een binnen-buitenbeleving, een nieuwe bergruimte, een groot terras met haard en een speelplek voor hun zoon. Het werd een heerlijke leeftuin met maatwerkoplossingen, waarbij StyleGardens de vrije hand kreeg.

Ellen en Martin aan het woord:

‘Na een ingrijpende verbouwing aan ons huis inclusief een uitbouw, sloot onze tuin in het geheel niet meer aan op het huis. Daarom gingen wij op zoek naar een hovenier/ontwerper die onze tuinwensen in vervulling kon laten gaan. Lokale partijen kwamen helaas met min of meer ‘standaard tuinen’ aan of rekende torenhoge prijzen. We waren dan ook blij dat we via internet op StyleGardens stuitten.

Na een positief gesprek met Jacqueline, ging zij direct aan de slag. Het resultaat was een heerlijke leeftuin waar we direct enthousiast van werden. Jacqueline heeft een goed oog en oor voor de wensen van de klant en maakt de perfecte vertaalslag naar het gewenste tuinontwerp met de haar kenmerkende touch van veel groen en styling-elementen. We zijn nog iedere dag blij met onze tuin en het ontwerp. Van een stadstuin met beperkte omvang heeft Jacqueline drie fijne plekken gecreëerd die samen een mooi geheel vormen.

Iedereen die op zoek is naar een fijne, creatieve leeftuin die binnen naar buiten haalt raden we dan ook aan om met StyleGardens te gaan praten.’

Lees hier meer over het concept van de tuin van Ellen en Martin!

Zie het resultaat hieronder.
(klik op de afbeelding voor een vergroting en om te bewaren in Pinterest)