×
Direct contact? 06 - 46 61 87 56

Robert en Gerjan, Zwolle (achtertuin)

Kleine stadstuin, buitenkamer met vijver

Circa 51 m², tuin als extra woonkamer.

Design: Jacqueline Volker – 2013
Photos: Frans de Jong – Frans Photography – 2017
Styling: Jacqueline Volker m.m.v. Boer Staphorst
Garden builder: Hoveniersbedrijf Ed Bijker – 2013

Opdracht:

Achtertuin op het zuidwesten met 3 zitplekken en een vijver. De bamboe vlonderplanken lopen in het verlengde van de woonkamer door, zodat de buitenkamer is verbonden met binnen. De berging is omgetoverd tot doorloopberging, zodat één zijde van de tuin helemaal benut wordt. Alle muren werden gestuct voor een vergrotend effect.

Robert en Gerjan aan het woord:

“Wanneer je zelf vol met ideeën zit, maar niet goed weet hoe je het moet aanpakken, vallen de puzzelstukjes met Jacqueline’s vakkennis keurig op zijn plaats.”

Backyard with 3 seating areas and a pond. The bamboo decking comes in the extension of the living room, the outdoor room is connected to the livingroom. The garden storage has been transformed by changing the entrance, so that one side of the garden is fully utilized. All walls are plastered for a enlarging effect. The results: everything is complete on just 51 m² with the garden as an extra living room!

Winnaar publieksprijs: Tuin van het jaar 2019 ‘City Candy Tuin’

Zie het resultaat hieronder.
(klik op de afbeelding voor een vergroting en om te bewaren in Pinterest)